PREKO SEDAM MORA

Pomorski teretni transport

Mnogo pre nego što je kontejner napravio revoluciju u svetskoj razmeni robe, Militzer & Münch je bio kod kuće na svetskim morima kao agent za okeanski teret za velike brodarske kompanije. Tokom decenija, kontinuirano smo širili našu ponudu usluga pomorskog transporta. Danas naši koncepti pomorskog transporta čine osnovu za povezivanje vaših robnih tokova širom sveta.
ZA SVE ZAHTEVE

Fleksibilan pomorski transport

Bilo da se radi o punom kontejneru, manjem od kontejnera, potpunom ili delimičnom čarteru – u pomorskom saobraćaju kreiramo optimalno transportno rešenje prema vašim potrebama, sve do pakovanja za plovidbu. Usluge sa dodatom vrednošću, od preuzimanja narudžbine do transporta u unutrašnjost i carinjenja, jednako su deo naših standardnih usluga kao i praćenje pošiljki od početka do kraja.

Kombinujemo pomorski i vazdušni transport da bismo obezbedili idealno svestrano rešenje. Članica smo Grupe 99, vodeće asocijacije prekookeanskih špeditera i globalne grupacije za kontejnere Global Container Group.

Full container load, less than container load, full or partial charter our sea freight experts tailor the optimal transportation solution to meet your requirements, seaworthy packaging included. The supply chain does not end at the world’s sea ports. Our standard operations comprise value added services such as order picking and consignment, hinterland pre- and on-carriage, customs procedures, and a tracking and tracing system from pick up to destination. We guarantee economic, efficient, and thus sustainable usage of freight space through our membership in one of the leading cooperations of sea freight forwarders, GROUP 99, and the Global Container Group. We know how to combine the low costs of sea freight and the high speed of airfreight. Our local air – sea experts tailor the optimal package solution for you.

Your benefits

DOBRE KOMBINACIJE

Saobraćaj u zaleđu

Brzi i isplativi prevozi železnicom ili kamionom od morske luke do odredišta ili od zaleđa do luke sastavni su deo naših usluga pomorskog transporta. Naši stručnjaci su upoznati sa procesima u morskim lukama. Organizovanjem i brzim rukovanjem transportom, oni obezbeđuju da se transport između luke i zaleđa može slobodno odvijati. Sa sopstvenim voznim parkom i strateškim partnerstvima, nudimo usluge prevoza u unutrašnjosti i usluga „od vrata do vrata“ u svim relevantnim regionima i na svim važnijim izvoznim i uvoznim pravcima.
OBIM JE VAŽAN

FCL - LCL

Transport punih kontejnera (FCL) i zbirni kontejnerski transport (LCL): rešenja za pomorski transport, prilagođena potrebama klijenta
Specijalizovano za transport punih kontejnera (FCL) i zbirni kontejnerski transport (LCL), društvo Militzer & Münch se oslanja na rešenja pomorskog transporta, prilagođena onome što je potrebno da bi se u potpunosti odgovorilo zahtevima Vaše narudžbine. Zahvaljujući usluzi zbirnog kontejnerskog transporta koju vam pružamo, u mogućnosti ste da transportujete terete manje od količine jednog celog kamionskog utovara ili jednog kontejnera, brzo i po optimalnim cenama.

Militzer & Münch takođe organizuje pomorski transport za vaš pun teret – do svih važnih luka sveta. Za vašu FCL pošiljku morem, u našem programu imamo različite tipove kontejnera, a takođe vodimo računa o pakovanju koje je pogodno za plovidbu.

MM_Hero_Image_Sonnenuntergang-WEB-scaled.jpg
Drumski transport
Od sistematizovanih transporta do zbirnih ili delimičnih pošiljki i popunjenog kamiona: Militzer & Münch za vas organizuje drumski transport širom sveta. Poverite nam vašu robu i garantujemo da ćemo je neoštećenu prevesti na odredište u predviđenom vremenu tranzita.
Više informacija
militzer-und-muench-services-8-scaled.jpg
Avio transport
Na vreme do najudaljenije tačke sveta: Kao zvanični agent IATA, izgradili smo široku transportnu mrežu naših kancelarija za avio transport i ekskluzivnih partnerskih predstavništava. Što nam omogućava da povežemo pet kontinenata i da isporučimo vašu robu širom sveta.
Više informacija
militzer-und-muench-services-7-scaled.jpg
Pomorski transport
Naša rešenja za pomorski transport čine osnovu svetske transportne mreže vaših robnih tokova. Bilo da se radi o FCL, LCL, potpunom ili delimičnom čarteru – obezbeđujemo održiv i efikasan transport, u potpunosti u skladu sa vašim individualnim zahtevima.
Više informacija
MM-Logistic_AR58772.jpg
Železnički transport
Nedeljni polasci sa svih glavnih platformi u Kini za Nemačku, Španiju, Veliku Britaniju, Rusiju i Kazahstan za FCL i LCL. Nedeljni polasci iz Hamburga i Duizburga na sve glavne platforme u Kini za FCL i LCL. Punjenje i utovar LCL kontejnera od strane osoblja M&M-a. Nedeljni polazak za FCL iz Nemačke za Rusiju i Centralnu Aziju. LCL, FCL i blok-vozovi, takođe Reefer kontejner i ADR (za Rusiju i Centralnu Aziju). GPS praćenje i bezbedno vreme isporuke.
Više informacija
Reactor_2007-scaled.jpg
Projekti
Kompletna usluga od A do Š: Mi se bavimo logistikom za vaše projekte. Iskusni i fleksibilni, obezbeđujemo brz i siguran transport projekata – od rutiranja do pakovanja, do carinjenja i isporuke na vreme.
Više informacija
militzer-und-muench-services-3-scaled.jpg
Usluge sa dodatnom vrednošću
Kontrola kvaliteta, prilagođavanje, strateško savetovanje – Militzer & Münch nudi svojim klijentima prilagođene usluge sa dodatnom vrednošću koje savršeno dopunjuju transport robe. Pružamo čitav spektar, od analize i strateškog konsaltinga preko skladištenja i puštanja u rad do carinskog upravljanja. Uz Militzer & Münch, pored sebe imate partnera koji razume vaše potrebe i u potpunosti se fokusira na optimizaciju vaših logističkih procesa.
Više informacija