OD VRATA DO VRATA

Drumski transport

Sa Militzer & Münch sigurno do odredišta.

M&M Militzer & Münch

Od vrata do vrata

Sa Militzer & Münch sigurno do odredišta. Sa regionalnim znanjem i međunarodnom stručnošću, Militzer & Münch vam je na usluzi za vaše drumski transport. Od Pariza do Ašhabada, od Verone do Taškenta. Putevima kroz gust saobraćaj Zapadne Evrope i prostrane regione Istočne Evrope.

Transportujemo vašu robu na ulice Evrope, Azije i Severne Afrike u standardizovanim vremenskim okvirima. Osim toga, nudimo sistemski vođene transportne usluge ka mnogim regionima. Zahvaljujući našem praćenju pošiljki (track & trace) sistemu, uvek znate gde se nalazi vaša isporuka. Sa efikasnom flotom vozila, pružamo vam široku mrežu za nabavku i distribucijsku logistiku širom zemlje. Naša predstavništva i partneri na najvažnijim strateškim graničnim prelazima obezbeđuju privilegovano i brzo carinjenje.

SMStransport-9586

Proizvodi i usluge:

Vaše prednosti na prvi pogled

  • Nedeljni grupni transporti za Letoniju, Litvaniju, Estoniju, Rusiju, Kazahstan, Uzbekistan, Turkmenistan, Tadžikistan, Kirgistan, Belorusiju, Ukrajinu, Mongoliju, Tursku, Rumuniju, Bugarsku, Grčku, Tunis, Alžir i Maroko.
  • Dnevni polasci za delimične i pune teretne pošiljke za navedene zemlje.
  • Isporuka od vrata do vrata (osim Alžira).
  • Projektna logistika, transporti vanstandardnih dimenzija, transporti teških tereta, rešenja na licu mesta.
  • Konsultantske usluge: carinske tarife, carinski dokumenti / deklaracije, prevod dokumenata.
  • Transportno osiguranje.
  • Istraživanja na licu mesta / studije izvodljivosti (projekti).
  • Transporti sa kontrolisanom temperaturom (delimične i pune teretne pošiljke), transporti opasnih materija (ADR).
  • Plaćanje prilikom isporuke (COD).
  • Pracenje i praćenje pošiljki (Tracking & Tracing).
MM_Hero_Image_Sonnenuntergang-WEB-scaled.jpg
Drumski transport
Od sistematizovanih transporta do zbirnih ili delimičnih pošiljki i popunjenog kamiona: Militzer & Münch za vas organizuje drumski transport širom sveta. Poverite nam vašu robu i garantujemo da ćemo je neoštećenu prevesti na odredište u predviđenom vremenu tranzita.
Više informacija
militzer-und-muench-services-8-scaled.jpg
Avio transport
Na vreme do najudaljenije tačke sveta: Kao zvanični agent IATA, izgradili smo široku transportnu mrežu naših kancelarija za avio transport i ekskluzivnih partnerskih predstavništava. Što nam omogućava da povežemo pet kontinenata i da isporučimo vašu robu širom sveta.
Više informacija
militzer-und-muench-services-7-scaled.jpg
Pomorski transport
Naša rešenja za pomorski transport čine osnovu svetske transportne mreže vaših robnih tokova. Bilo da se radi o FCL, LCL, potpunom ili delimičnom čarteru – obezbeđujemo održiv i efikasan transport, u potpunosti u skladu sa vašim individualnim zahtevima.
Više informacija
MM-Logistic_AR58772.jpg
Železnički transport
Nedeljni polasci sa svih glavnih platformi u Kini za Nemačku, Španiju, Veliku Britaniju, Rusiju i Kazahstan za FCL i LCL. Nedeljni polasci iz Hamburga i Duizburga na sve glavne platforme u Kini za FCL i LCL. Punjenje i utovar LCL kontejnera od strane osoblja M&M-a. Nedeljni polazak za FCL iz Nemačke za Rusiju i Centralnu Aziju. LCL, FCL i blok-vozovi, takođe Reefer kontejner i ADR (za Rusiju i Centralnu Aziju). GPS praćenje i bezbedno vreme isporuke.
Više informacija
Reactor_2007-scaled.jpg
Projekti
Kompletna usluga od A do Š: Mi se bavimo logistikom za vaše projekte. Iskusni i fleksibilni, obezbeđujemo brz i siguran transport projekata – od rutiranja do pakovanja, do carinjenja i isporuke na vreme.
Više informacija
militzer-und-muench-services-3-scaled.jpg
Usluge sa dodatnom vrednošću
Kontrola kvaliteta, prilagođavanje, strateško savetovanje – Militzer & Münch nudi svojim klijentima prilagođene usluge sa dodatnom vrednošću koje savršeno dopunjuju transport robe. Pružamo čitav spektar, od analize i strateškog konsaltinga preko skladištenja i puštanja u rad do carinskog upravljanja. Uz Militzer & Münch, pored sebe imate partnera koji razume vaše potrebe i u potpunosti se fokusira na optimizaciju vaših logističkih procesa.
Više informacija