Projekti

Sveobuhvatna usluga „od A do Š“: Mi brinemo o logistici za vaše projekte, od planiranja rute i pakovanja do carinjenja i isporuke na vreme.
BEZ BARIJERA

Na velikim udaljenostima...

… bezbedno transportujemo vašu tešku i opasnu robu kroz Evropu, Aziju i Severnu Afriku – bilo brodom, avionom, kamionom ili vozom, preko planine Atlas ili kroz suptropske klimatske zone. U projektnoj logistici ništa nije preveliko, preširoko ili preteško za nas. Uz regionalnu i međunarodnu ekspertizu, naši zaposleni pripremaju sve relevantne dokumente, brinu o osiguranjima i dobijaju posebne dozvole. Planiramo transport teških teretnih vozila i policijsku pratnju i pružamo podršku našem službeniku za opasne terete na vaš zahtev.

Naši timovi su stručnjaci za transport i logistiku; oni će za vas pronaći savršenu kombinaciju putne i železničke mreže, unutrašnjeg plovnog puta, dubokog mora i vazdušnog prostora. Hajde da počnemo da radimo zajedno sa detaljnim planiranjem i ličnim savetima. Garantujemo pouzdanost, isporuku po predviđenoj dinamici i naravno, najviše standarde bezbednosti i sigurnosti.

Vaše prednosti na prvi pogled
  • Sveobuhvatna transportna rešenja prilagođena potrebama klijenta
  • Kontrola trase transporta i nadzor montaže
  • Transportno inženjerstvo
  • Projekti „od vrata do vrata“
  • Skladištenje i izlazno pakovanje
  • Upravljanje logističkim projektima
  • Carinjenje i dokumentacija
  • Rukovanje teškim i vangabaritnim teretom i njegov transport
  • Veb praćenje pošiljki
OD A DO Š

Organizovano upravljanje logistikom

Pod upravljanjem logistikom podrazumevamo organizaciju globalnog, multimodalnog lanca snabdevanja – počevši od izrade ugovora u skladu sa važećim nacionalnim zakonodavstvom, preko izbora optimalne transportne rute, uzimajući u obzir najbolju moguću lokaciju za carinjenje, do rešenja za skladištenje i distribuciju na odredištu.

Ovo takođe važi i za složene projekte, kao što su transport teških i vangabaritnih mašina i komponenti ili premeštanje celih proizvodnih postrojenja na drugu lokaciju. Povećavamo efikasnost vašeg lanca nabavke tako što preuzimamo kontrolu nad složenim logističkim zadacima, dok istovremeno upravljamo uspostavljanjem internih i eksternih komponentnih međuveza.

Od samog početka, Militzer & Münch vam nudi detaljne savete o optimalnoj proceduri uvoza i izvoza. Podržavamo vas i sa svom potrebnom dokumentacijom i pružamo odgovarajuću uslugu osiguranja. Da bismo obezbedili individualnu logistiku projekta, kombinujemo različite vidove transporta.

Sa 160.000 kvadratnih metara prostora, naši logistički i pretovarni centri nude dovoljno prostora za skladištenje vaše robe. Preko našeg Sistema za upravljanje skladištem optimizujemo korišćenje svih resursa skladišta i obezbeđujemo transparentnost i sigurnost od kraja do kraja.

SIGURNO RUKOVANJE

Transport opasnih materija

Zahvaljujući našem višedecenijskom iskustvu i posebnom znanju, savršeno smo upoznati sa složenim transportom opasnih materija. Od pripreme i pribavljanja potrebnih dokumenata ili posebnih dozvola, preko koordinacije transporta opasnih materija, do profesionalnog i bezbednog utovara.

Militzer & Münch je vaš pouzdan partner za transport opasnih materija, a naši službenici za opasne robe su na vašoj strani. Naravno, pružićemo vam podršku i u skladištenju i naručivanju opasnih materija.

LAKO RUKOVANJE

Transporti teškog tereta

Sa nama, prevoz vašeg teškog tereta je u sigurnim rukama. Militzer & Münch pronalazi odgovarajuću rutu za vas. Od mesta proizvodnje morem, pa železnicom i na kraju kamionom do vašeg odredišta – bez problema. Na raspolaganju su nam svi vidovi transporta i kombinujemo različita transportna sredstva – u skladu sa najvišim bezbednosnim standardima. Čak i pod ekstremnim uslovima, kao što su tadžikistanske visoravni, Militzer & Münch bezbedno i na vreme dostavlja vaše teške pošiljke do odredišta.

Pre nego što pošaljemo vašu robu, vodimo računa o potrebnim dozvolama – preko granica. Takođe organizujemo zatvaranje puteva i vozila za pratnju. Naši lokalni stručnjaci obezbeđuju nesmetano carinjenje vaših teških pošiljki.

SAVESNO RUKOVANJE

Specijalni transporti

Kada je reč o posebnim vrstama transporta, precizno planiranje i fino podešavanje njihovih parametara od naročite su važnosti – počevši od izbora trase transporta do odluke o odgovarajućem režimu transporta, kao i o bezbednom pakovanju vangabaritne robe. Stručnjaci Militzer & Münch organizuju složene transporte preko državnih granica – uključujući individualna rešenja, prilagođena vašoj robi.
INTELIGENTNO RUKOVANJE

Projektni menadžment

Militzer & Münch podržava investicione projekte svojih klijenata i razvoj odgovarajućih projektnih struktura od samog početka. Nudimo detaljne savete o optimalnim uvoznim procedurama i pronalazimo tačan odgovor na sva pitanja u vezi sa carinskim i poreskim zakonodavstvom. U toku projekta, fokus je na uspostavljanju profesionalnog upravljanja nabavkom i pouzdanog lanca nabavke, uz istovremeno minimalno međusobno povezivanje komponenata u projektnoj logistici. U tom procesu naše jedinice blisko sarađuju i razvijaju individualna logistička rešenja. Sa našim sistemom upravljanja skladištem, optimizujemo korišćenje resursa vašeg skladišta. Pouzdan sistem za praćenje pruža vam informacije o lokaciji i vremenu dolaska vaših isporuka u bilo kom trenutku. Militzer & Münch kombinuje različite načine transporta za optimalno rešenje „sve u jednom“. Takođe za vas organizujemo potrebne dozvole i odgovarajuću uslugu osiguranja.
MM_Hero_Image_Sonnenuntergang-WEB-scaled.jpg
Drumski transport
Od sistematizovanih transporta do zbirnih ili delimičnih pošiljki i popunjenog kamiona: Militzer & Münch za vas organizuje drumski transport širom sveta. Poverite nam vašu robu i garantujemo da ćemo je neoštećenu prevesti na odredište u predviđenom vremenu tranzita.
Više informacija
militzer-und-muench-services-8-scaled.jpg
Avio transport
Na vreme do najudaljenije tačke sveta: Kao zvanični agent IATA, izgradili smo široku transportnu mrežu naših kancelarija za avio transport i ekskluzivnih partnerskih predstavništava. Što nam omogućava da povežemo pet kontinenata i da isporučimo vašu robu širom sveta.
Više informacija
militzer-und-muench-services-7-scaled.jpg
Pomorski transport
Naša rešenja za pomorski transport čine osnovu svetske transportne mreže vaših robnih tokova. Bilo da se radi o FCL, LCL, potpunom ili delimičnom čarteru – obezbeđujemo održiv i efikasan transport, u potpunosti u skladu sa vašim individualnim zahtevima.
Više informacija
MM-Logistic_AR58772.jpg
Železnički transport
Nedeljni polasci sa svih glavnih platformi u Kini za Nemačku, Španiju, Veliku Britaniju, Rusiju i Kazahstan za FCL i LCL. Nedeljni polasci iz Hamburga i Duizburga na sve glavne platforme u Kini za FCL i LCL. Punjenje i utovar LCL kontejnera od strane osoblja M&M-a. Nedeljni polazak za FCL iz Nemačke za Rusiju i Centralnu Aziju. LCL, FCL i blok-vozovi, takođe Reefer kontejner i ADR (za Rusiju i Centralnu Aziju). GPS praćenje i bezbedno vreme isporuke.
Više informacija
Reactor_2007-scaled.jpg
Projekti
Kompletna usluga od A do Š: Mi se bavimo logistikom za vaše projekte. Iskusni i fleksibilni, obezbeđujemo brz i siguran transport projekata – od rutiranja do pakovanja, do carinjenja i isporuke na vreme.
Više informacija
militzer-und-muench-services-3-scaled.jpg
Usluge sa dodatnom vrednošću
Kontrola kvaliteta, prilagođavanje, strateško savetovanje – Militzer & Münch nudi svojim klijentima prilagođene usluge sa dodatnom vrednošću koje savršeno dopunjuju transport robe. Pružamo čitav spektar, od analize i strateškog konsaltinga preko skladištenja i puštanja u rad do carinskog upravljanja. Uz Militzer & Münch, pored sebe imate partnera koji razume vaše potrebe i u potpunosti se fokusira na optimizaciju vaših logističkih procesa.
Više informacija