Mi optimizujemo
vaše logističke procese

Kontrola kvaliteta, prilagođavanje, strateško savetovanje – Militzer & Münch nudi usluge sa dodatnom vrednošću po meri. Od analize i strategijske konsultacije do skladištenja, podizanja narudžbine i upravljanja carinskim postupkom.
DOBAR SAVET, U SVAKOM SMISLU

Logistički konsalting

Na više od 100 lokacija u oko 30 zemalja, naši zaposleni su dostupni svakog dana da pruže individualne logističke konsultacije – uključujući savete o pravnim pitanjima, uvoznim ili carinskim propisima. Pored toga, naši stručnjaci razvijaju logistička rešenja za različite industrije i izuzetne projekte za naše glavne klijente. Timovi kompetencija specifični za zemlju podržavaju vas i odgovaraju na vaša pitanja.

Iskoristite naše opsežno znanje i znanje specifično za zemlju da uspostavite svoju kompaniju na tržištima u razvoju. Bićemo srećni da pomognemo vašoj kompaniji da se uključi na obećavajuća tržišta.

U KORAK SA VAŠIM POTREBAMA

Skladištenje

Militzer & Münch grupa upravlja sa više od 160.000 kvadratnih metara skladišnog prostora u različitim zemljama. Pored logističkih usluga u skladištu, kao što su konvencionalno skladištenje i upravljanje zalihama, Militzer & Münch vam nudi posebne usluge sa dodatnom vrednošću posebno prilagođene vašim transportnim potrebama.

Zahvaljujući našim specijalnim rešenjima za skladištenje, kod nas je u sigurnim rukama i roba osetljiva na temperaturu, kao što su lekovi. Militzer & Münch grupa upravlja nekoliko skladišta sa kontrolisanom temperaturom širom sveta. Na taj način možemo garantovati našim kupcima kontinuirani hladni lanac za pošiljke sa kontrolisanom temperaturom. Takođe nudimo mogućnost skladištenja vaše robe u ovim objektima na neograničeno vreme, bez plaćanja carine. Na ovaj način obezbeđujemo pravovremenu i nesmetanu isporuku.

MEĐUNARODNA EKSPERTIZA

Carinjenje

Militzer & Münch grupa je specijalista za izazovna tržišta poput Centralne Azije. Detaljno poznavanje carinskih propisa pojednostavljuje vaš transport i sprečava kašnjenja.

Na zahtev, Militzer & Münch organizuje kompletno carinjenje za vašu kompaniju za prekogranični transport. Na svim našim lokacijama posedujemo dugogodišnje sveobuhvatno znanje, obavljamo rutinsko carinjenje i na taj način obezbeđujemo da se vaša pošiljka obrađuje nesmetano i na vreme. Za Vašu kompaniju dogovaramo elektronsko carinjenje sistemom ATLAS (sistem automatizovanog tarifiranja i lokalnog carinjenja), kao i pripremu carinske dokumentacije u papirnom obliku.

Militzer & Münch povezana skladišta na nekoliko lokacija, između ostalih i u slobodnoj zoni u marokanskom gradu Tangeru, omogućavaju našim klijentima da završe postupak carinjenja u okviru od par sati. Međutim, nudimo vam i mogućnost da tamo skladištite svoju robu, na neograničen period i bez carine.

MM_Hero_Image_Sonnenuntergang-WEB-scaled.jpg
Drumski transport
Od sistematizovanih transporta do zbirnih ili delimičnih pošiljki i popunjenog kamiona: Militzer & Münch za vas organizuje drumski transport širom sveta. Poverite nam vašu robu i garantujemo da ćemo je neoštećenu prevesti na odredište u predviđenom vremenu tranzita.
Više informacija
militzer-und-muench-services-8-scaled.jpg
Avio transport
Na vreme do najudaljenije tačke sveta: Kao zvanični agent IATA, izgradili smo široku transportnu mrežu naših kancelarija za avio transport i ekskluzivnih partnerskih predstavništava. Što nam omogućava da povežemo pet kontinenata i da isporučimo vašu robu širom sveta.
Više informacija
militzer-und-muench-services-7-scaled.jpg
Pomorski transport
Naša rešenja za pomorski transport čine osnovu svetske transportne mreže vaših robnih tokova. Bilo da se radi o FCL, LCL, potpunom ili delimičnom čarteru – obezbeđujemo održiv i efikasan transport, u potpunosti u skladu sa vašim individualnim zahtevima.
Više informacija
MM-Logistic_AR58772.jpg
Železnički transport
Nedeljni polasci sa svih glavnih platformi u Kini za Nemačku, Španiju, Veliku Britaniju, Rusiju i Kazahstan za FCL i LCL. Nedeljni polasci iz Hamburga i Duizburga na sve glavne platforme u Kini za FCL i LCL. Punjenje i utovar LCL kontejnera od strane osoblja M&M-a. Nedeljni polazak za FCL iz Nemačke za Rusiju i Centralnu Aziju. LCL, FCL i blok-vozovi, takođe Reefer kontejner i ADR (za Rusiju i Centralnu Aziju). GPS praćenje i bezbedno vreme isporuke.
Više informacija
Reactor_2007-scaled.jpg
Projekti
Kompletna usluga od A do Š: Mi se bavimo logistikom za vaše projekte. Iskusni i fleksibilni, obezbeđujemo brz i siguran transport projekata – od rutiranja do pakovanja, do carinjenja i isporuke na vreme.
Više informacija
militzer-und-muench-services-3-scaled.jpg
Usluge sa dodatnom vrednošću
Kontrola kvaliteta, prilagođavanje, strateško savetovanje – Militzer & Münch nudi svojim klijentima prilagođene usluge sa dodatnom vrednošću koje savršeno dopunjuju transport robe. Pružamo čitav spektar, od analize i strateškog konsaltinga preko skladištenja i puštanja u rad do carinskog upravljanja. Uz Militzer & Münch, pored sebe imate partnera koji razume vaše potrebe i u potpunosti se fokusira na optimizaciju vaših logističkih procesa.
Više informacija