M&M Militzer & Münch

Vazdušni transport

Po rasporedu za bilo koji deo sveta, bez obzira koliko udaljen: Kao zvanični agent IATA, izgradili smo globalnu transportnu mrežu naših sopstvenih kancelarija za vazdušni teret i ekskluzivnih partnerskih agencija. Tako povezujemo svih pet kontinenata i šaljemo vašu robu širom sveta. Naša ekspertiza u oblasti transporta i logistike sazrevala je decenijama, složeni projekti su naš svakodnevni posao.
AVIO-KARGO

Brzo i bezbedno širom sveta

Militzer & Münch dovozi vašu robu na odredište širom sveta na brz, bezbedan i ekonomičan način.

Za vazdušni transport, Militzer & Münch se oslanja na svetsku mrežu sopstvenih kancelarija za vazdušni transport i ekskluzivnih partnerskih agencija. Kompleksni transport opasnih materija, ekspresne i kurirske usluge, kao i rukovanje posebno hitnim pošiljkama sa kraja na kraj deo su naše osnovne kompetencije u vazdušnom transportu.

Naše članstvo u saradnji u vazdušnom transportu FUTURE nam daje snažnu poziciju u pregovorima o kapacitetima za avio transport. Kao ovlašćeni ekonomski operater (AEO), takođe ispunjavamo stroge bezbednosne standarde EU kao i zahteve C-TPAT (Carinsko-trgovinsko partnerstvo protiv terorizma) u razmeni robe sa SAD. Sa našim direktnim pošiljkama, zbirnim transportom i čarter uslugama, povezujemo vas direktno sa vašim tržištima nabavke i prodaje širom sveta i ubrzavamo vaš lanac snabdevanja.

JEDNOSTAVNO I FLEKSIBILNO

Čarter prevozi

Tamo gde su standardna rešenja za vazdušni teret neadekvatna, čarter prevozi kompanije Militzer & Münch dolaze u obzir. Planiramo svaki detalj vašeg čarter transporta, uključujući i upravljanje carinom. Uz pouzdane avio-kompanije, nudimo vam potpune ili delimične čarter usluge. Naše osoblje će pripremiti ponudu prilagođenu vašim potrebama. Za teško dostupna ishodišta ili odredišta, kratke vremenske okvire, neobičan teret ili hitne slučajeve, mi ćemo pronaći najpogodniji čarter prevoz.
HITNE POŠILJKE

Posebne usluge vazdušnog transporta

U hitnim slučajevima, naši zaposleni su dostupni 24 sata dnevno za hitan odgovor. Naš tim za hitne pošiljke se bavi transportom rezervnih delova od kraja do kraja vazdušnim transportom, uključujući upravljanje carinom.

Prizemljen avion

Avion nije plovidben iz tehničkih razloga? U slučaju aviona koji je prizemljen (AOG), potrebna je hitna akcija: odgovarajući rezervni delovi moraju biti dostavljeni brzo kako bi se omogućile brze popravke. Militzer & Münch je specijalista za hitne pošiljke i isporučuje delove brzo i profesionalno vazdušnim transportom. Klijenti mogu da provere trenutni status pošiljke onlajn u bilo kom trenutku – uključujući carinski status i tačno vreme isporuke.

Kvar motora na moru

Tehnički kvarovi na plovilima takođe mogu imati ozbiljne posledice: putnici ne mogu da nastave putovanje, a roba ne stiže na vreme. Da bi se obezbedila brza popravka, brza reakcija je ključna. Specijalne usluge vazdušnog transporta Militzer & Münch-a takođe uključuju Ship Spare Logistics. U slučaju tehničkih kvarova, potrebni rezervni delovi se dostavljaju vazdušnim putem do sledeće destinacije broda.
Trenutni status isporuke može se pratiti na mreži u bilo kom trenutku.

HITNA POŠILJKA?

Kada je vremena kratko

Za hitne isporuke stojimo vam na raspolaganju sa našim sveobuhvatnim uslugama ekspresnog avio transporta. Bilo da se radi o robi osetljivoj na temperaturu ili lomljivoj robi, vazdušni transport je najbezbednije i najbrže transportno rešenje i na srednjim i na dugim relacijama.

Mi se bavimo svakom pojedinošću vezanom za vaš transport. Naš tim za ekspresni transport će pronaći najbolju rutu leta, obezbediti pravilno rukovanje robom i, naravno, pobrinuti se za upravljanje carinom.

EFIKASNO I EKONOMIČNO

Zbirne pošiljke vazdušnog tereta

Za delimične utovare i pošiljke koje nisu vremenski kritične, Militzer & Münch nudi isplative usluge zbirnog transporta avionskog tereta. Naši stručnjaci u svetskim transportnim čvorištima konsoliduju robu i organizuju zbirni avio transport. Pružamo i dodatne usluge kao što je neophodno upravljanje carinom. Naši savremeni IT sistemi za praćenje pošiljki plus redovno vreme polaska obezbeđuju transparentnost i pouzdanost planiranja vašeg lanca snabdevanja.

MM_Hero_Image_Sonnenuntergang-WEB-scaled.jpg
Drumski transport
Od sistematizovanih transporta do zbirnih ili delimičnih pošiljki i popunjenog kamiona: Militzer & Münch za vas organizuje drumski transport širom sveta. Poverite nam vašu robu i garantujemo da ćemo je neoštećenu prevesti na odredište u predviđenom vremenu tranzita.
Više informacija
militzer-und-muench-services-8-scaled.jpg
Avio transport
Na vreme do najudaljenije tačke sveta: Kao zvanični agent IATA, izgradili smo široku transportnu mrežu naših kancelarija za avio transport i ekskluzivnih partnerskih predstavništava. Što nam omogućava da povežemo pet kontinenata i da isporučimo vašu robu širom sveta.
Više informacija
militzer-und-muench-services-7-scaled.jpg
Pomorski transport
Naša rešenja za pomorski transport čine osnovu svetske transportne mreže vaših robnih tokova. Bilo da se radi o FCL, LCL, potpunom ili delimičnom čarteru – obezbeđujemo održiv i efikasan transport, u potpunosti u skladu sa vašim individualnim zahtevima.
Više informacija
MM-Logistic_AR58772.jpg
Železnički transport
Nedeljni polasci sa svih glavnih platformi u Kini za Nemačku, Španiju, Veliku Britaniju, Rusiju i Kazahstan za FCL i LCL. Nedeljni polasci iz Hamburga i Duizburga na sve glavne platforme u Kini za FCL i LCL. Punjenje i utovar LCL kontejnera od strane osoblja M&M-a. Nedeljni polazak za FCL iz Nemačke za Rusiju i Centralnu Aziju. LCL, FCL i blok-vozovi, takođe Reefer kontejner i ADR (za Rusiju i Centralnu Aziju). GPS praćenje i bezbedno vreme isporuke.
Više informacija
Reactor_2007-scaled.jpg
Projekti
Kompletna usluga od A do Š: Mi se bavimo logistikom za vaše projekte. Iskusni i fleksibilni, obezbeđujemo brz i siguran transport projekata – od rutiranja do pakovanja, do carinjenja i isporuke na vreme.
Više informacija
militzer-und-muench-services-3-scaled.jpg
Usluge sa dodatnom vrednošću
Kontrola kvaliteta, prilagođavanje, strateško savetovanje – Militzer & Münch nudi svojim klijentima prilagođene usluge sa dodatnom vrednošću koje savršeno dopunjuju transport robe. Pružamo čitav spektar, od analize i strateškog konsaltinga preko skladištenja i puštanja u rad do carinskog upravljanja. Uz Militzer & Münch, pored sebe imate partnera koji razume vaše potrebe i u potpunosti se fokusira na optimizaciju vaših logističkih procesa.
Više informacija