Skip to content
MM_Hero_Image_Sonnenuntergang-WEB-scaled.jpg
Drumski transport
Od sistematizovanih transporta do zbirnih ili delimičnih pošiljki i popunjenog kamiona: Militzer & Münch za vas organizuje drumski transport širom sveta. Poverite nam vašu robu i garantujemo da ćemo je neoštećenu prevesti na odredište u predviđenom vremenu tranzita.
Više informacija
militzer-und-muench-services-8-scaled.jpg
Avio transport
Na vreme do najudaljenije tačke sveta: Kao zvanični agent IATA, izgradili smo široku transportnu mrežu naših kancelarija za avio transport i ekskluzivnih partnerskih predstavništava. Što nam omogućava da povežemo pet kontinenata i da isporučimo vašu robu širom sveta.
Više informacija
militzer-und-muench-services-7-scaled.jpg
Pomorski transport
Naša rešenja za pomorski transport čine osnovu svetske transportne mreže vaših robnih tokova. Bilo da se radi o FCL, LCL, potpunom ili delimičnom čarteru – obezbeđujemo održiv i efikasan transport, u potpunosti u skladu sa vašim individualnim zahtevima.
Više informacija
MM-Logistic_AR58772.jpg
Železnički transport
Nedeljni polasci sa svih glavnih platformi u Kini za Nemačku, Španiju, Veliku Britaniju, Rusiju i Kazahstan za FCL i LCL. Nedeljni polasci iz Hamburga i Duizburga na sve glavne platforme u Kini za FCL i LCL. Punjenje i utovar LCL kontejnera od strane osoblja M&M-a. Nedeljni polazak za FCL iz Nemačke za Rusiju i Centralnu Aziju. LCL, FCL i blok-vozovi, takođe Reefer kontejner i ADR (za Rusiju i Centralnu Aziju). GPS praćenje i bezbedno vreme isporuke.
Više informacija
Reactor_2007-scaled.jpg
Projekti
Kompletna usluga od A do Š: Mi se bavimo logistikom za vaše projekte. Iskusni i fleksibilni, obezbeđujemo brz i siguran transport projekata – od rutiranja do pakovanja, do carinjenja i isporuke na vreme.
Više informacija
militzer-und-muench-services-3-scaled.jpg
Usluge sa dodatnom vrednošću
Kontrola kvaliteta, prilagođavanje, strateško savetovanje – Militzer & Münch nudi svojim klijentima prilagođene usluge sa dodatnom vrednošću koje savršeno dopunjuju transport robe. Pružamo čitav spektar, od analize i strateškog konsaltinga preko skladištenja i puštanja u rad do carinskog upravljanja. Uz Militzer & Münch, pored sebe imate partnera koji razume vaše potrebe i u potpunosti se fokusira na optimizaciju vaših logističkih procesa.
Više informacija

M&M Militzer & Münch

na dugim putevima...

… bilo brodom, avionom, kamionom ili vozom, preko planine Atlas ili kroz suptropske regione, bezbedno prevozimo vašu tešku i opasnu robu kroz Evropu, Aziju i Severnu Afriku. Možemo da preselimo čitave fabrike i transportujemo gigantske rotore za vetroelektranu duž Puta svile: ništa nije preteško, preveliko ili nemoguće u projektnoj logistici.
Sedite i opustite se dok se mi bavimo svakim aspektom isporuke vaše robe. Izrađujemo svu potrebnu dokumentaciju, bavimo se uslugom osiguranja i apliciramo za posebne dozvole. Nijedna udaljenost nije predaleka za nas, niti jedan projekat nije previše složen. Možemo da organizujemo teški transport ili policijsku pratnju, a na zahtev takođe možemo poslati našeg službenika za opasne robe da vas posavetuje. Naš službenik za opasne materije je stručnjak u svojoj oblasti, poznaje sve prave ljude i samim tim garantuje brzo, pravilno carinjenje i profesionalan utovar Vaše robe. Jednostavno i jasno. Bez obzira kuda ide vaš teret, mi ćemo pronaći vašu savršenu kombinaciju puta, železnice, unutrašnjih plovnih puteva, otvorenog okeana i, naravno, vazduha. Počnimo sa zajedničkim planiranjem i ličnim konsultacijama. Garantujemo apsolutnu pouzdanost, tačnost i, naravno, najviše bezbednosne standarde.

Vaše prednosti na prvi pogled

  • Transportna rešenja po sistemu „ključ u ruke“
  • Istraživanja ruta i lokacija
  • Transportno inženjerstvo
  • Projektne usluge od vrata do vrata
  • Skladištenje i pakovanje za izvoz
  • Upravljanje logističkim projektima
  • Carinjenje i dokumentacija
  • Rukovanje i transport teškog dizanja / prekomernog tereta
  • Praćenje i praćenje zasnovano na vebu
  • Fleksibilno upravljanje porudžbinama

Flexible order management

Prilagođavamo se vama

Sa Militzer & Münch, nemate samo iskusnog logističkog partnera, već i mrežu širom sveta.

Da li imate poseban zahtev?

Uz našu pomoć možete realizovati vaš projket u najkraćem roku.

Prijavite se za newsletter

Pored informativnih članaka i saopštenja, naš M&M bilten će vas obaveštavati o najnovijim vestima iz sveta Militzer & Münch-a.
Webdesign & Marketing by Hirschgeweyh